Led vinner mark inom industribelysning

Det verkar som att fordonsbelysningen inte är den enda typ av belysning som intresserar biltillverkare som Volvo, Renault och BMW. Företagen börjar satsa allt fler resurser på led belysning som ersätter den traditionella ljuskällan i bland annat fabrikslokaler för att reducera energikostnader. Vi ser tydligt hur exempelvis industribelysning med led som ljuskälla kan göra en stor påverkan på den totala energiförbrukningen under en längre period. Det är därför ganska lätt att förstå att Volvo och de andra biltillverkarnas intentioner när de valt att övergå till led. Industribelysning brukar innefatta allt från high bay, strålkastare till lysrörsarmatur. Det är betydligt vanligare med lysrörsarmaturer än strålkastare då de är relativt billiga och även lätta att byta ut. De flesta lysrör som använder led teknologi fungerar i befintliga lysrörsarmaturer Svealight levererar kvalitativ belysning med långa garantier på upp till 7 år. Många led tillverkare sätter garantin på mellan 3 till 5 år beroende på typ av ljuskälla.

Mer information om led belysning

För dig som vill veta mer om generell led belysning så kan vi rekommendera att ni besöker ledlysrör.nu. Här får du veta mer om led lysrör men även andra former av belysningslösningar. Ficklampor har också visat sig vara ett bra alternativ inom industrin och för att läsa mer om ficklampor så rekommenderar vi att ni besöker ficklampan.nu. Led tekniken utvecklar sig avsevärt fort och vi kommer troligtvis att få se en ännu större dominans i framtiden. Led är inte längre något som bara används på bilar och i hushållen utan även den mäktiga industrin har fått upp ögonen för dess fördelar.

Lämna ett svar