Rigid erbjuder fordonsbelysning i äkta amerikansk anda

När vi tänker på det mäktiga landet i väst, USA, så tänker vi bilintresserade i första hand på bilmärken som Ford, Chevrolet och Dodge. Från och med nu kan ni även lägga till Rigid på denna imponerande lista av legendariska varumärken. Rigid är ett premium märke som tillhör den absoluta världsklassen vad gäller fordonslampor för bil och off-road fordon. Det som skiljer dom åt från konkurrenterna är framförallt den fantastiska ljusbilden. Rigid erbjuder patenterade ljusbilder och levererar en imponerande kastlängd som i vissa fall sträcker sig en bra bit över 1000 meter med bibehållen lux. Byggkvaliten är som förväntad i denna prisklass, robust och pålitlig, och det ska till väldigt mycket för att lampan ska gå sönder vilket också speglar sig i garantin. När du köper Rigid fordonbelysning så medföljer en 5 år lång produktgaranti som täcker emot funktionsfel av olika slag. Men finns det några nackdelar överhuvudtaget kanske du undrar Jodå, det finns det.

Är dom överprisade

Detta är självklart en fråga som är svår att besvara. Svaret är både ja och nej och beror främst på vad du själv anser är ett överpris. Du kan hitta likvärdig belysning som är något billigare men då får en garanti som kanske sträcker sig på knappt 2 år och som inte håller samma höga byggkvalitet. Men som med alla kända varumärken så betalar man för varumärket och inte bara kvaliten, och det känner ni säkert igen från bilindustrin. Därför vill jag låta bli att besvara denna fråga. Satsa på Rigid plånboken verkligen tillåter och ni är i behov av premium belysning, annars är det bättre att leta vidare

Lämna ett svar